dilluns, 3 de febrer del 2014

PHOTOBOOTH vs. PHOTO CALL

Hola bloggers!!
Avui us explicaré què és i com es fa un <<photobooth>>!

LA DEFINICIÓ
La principal base és fer fotografies divertides darrera d’un mateix fons; llavors hi ha diferents variants: utilitzar un fons decorat o simplement un lloc fixe amb una paret maca, utilitzar un marc de quadres gran per emmarcar les vostres cares i utilitzar complements (de roba i vestimenta, o fets a mà)...

Si no ho teniu clar, amb les fotos ho entendreu perfectament!

Hi ha dos variants: PHOTO CALL  VS.  PHOTOBOOTH
  • El photo call és l’acció de fer-se fotografies amb el fons de publicitat típic de les gales  i events. Els fons tenen escrits els logos dels patrocinadors dels events, i conviden a famosos amb interès mediàtic perquè després els puguin entrevistar breument i fotografiar. Així amb la presència de la premsa obtenen publicitat de les seves marques amb la publicació de les fotografies on hi ha el logo dels promotors.

Photocall de la <<Barcelona Shopping Night 2012>>,
amb dues amigues al Stradivarius.
  • El photobooth és més senzill, es tracta només de muntar un petit escenari amb un atrezzo que s’encarregui de l’ambientació i decorat. Últimament s’ha posat molt de moda fer photobooth per festes particulars, festes d’aniversari i també casaments! El resultat sempre és més home-made, però igualment espectacular i divertit!
(així doncs quan parlem de photo call particular, és erroni! En realitat és un photobooth!!)

QUÈ ES NECESSITA?
  • Un fons ben escollit i/o decorat.
  • Un marc per emmarcar-nos les cares (opcional)
  • Vestimenta: perruques, barrets, ulleres... el més estrambòtic possible!
  • Complements: ulleres retros, barrets, bigotis i llavis fets a mà de cartolina.

Plantilles que va fer l'Anna pels complements
En el fons o en el marc s’hi pot posar la data o els noms dels protagonistes de la festa i així es té una fotografia de record, divertida i de tots els participants que es vulguin fotografiar.

EL MEU PHOTOBOOTH:
El meu exemple és un photobooth que vaig fer amb l’ajuda de l’Anna Marrodán, per la festa sorpresa dels 25 anys de la nostra amiga Ari!

Vam fer dos marcs diferents: un decorat amb washi tape i amb pintura dorada sobre cartolina vam pintar el seu nom; i l’altre, decorat amb la tècnica decoupage (si voleu, ja us l’explicaré més endavant!!) més dos detalls de goma eva amb la data i el nom “Ari”!




Vam destinar un racó de l’habitació amb un sofà i una làmpara de peu encesa, per millorar l’il·luminació! Hi havia una tauleta al costat amb totes les disfresses!


I aquestes són les fotos que varen sortir! Nosaltres ho vam disfrutar més que ningú!!!!!!!






I us preguntareu,  i en aquest post on entren els nens???

Primerament, pensem... a quin adolescent no li agrada fer-se MIL fotos amb els seus amics i col·legues??

Però si pensem en una festa més infantil, us aconsello aquestes idees:


Font

I sobretot si hi ha petites princesses que no hi falti aquesta meravellosa idea!
Font
I pels complements?
Els nens poden ser destralers i excitar-se amb les fotos i que es trenquin... Doncs en comptes cartolina... FEM-HO AMB GOMA EVA! Que serà més resistent!
Font 
Font
ESPERO QUE US HAGI AGRADAT I QUE US ANIMEU A FER EL VOSTRE PROPI PHOTOBOOTH!! Amb marca pròpia, deixeu la vostra empremta a les festes!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada