dissabte, 4 de gener del 2014

ADORNS de Nadal amb CÀPSULES dels ous"Kinder" i WASHI TAPE

Bon any nou bloggers!
Com ha començat l’any? Jo fent excursions i caminates per preparar la següent entrada del blog. Tractarà sobre els ocells, els aiguamolls de l’Empordà i jocs per estudiar-los! Promet promet!! Esteu ben atents!


Però mentrestant.... he provat el famós Washi Tape amb la Xènia (2 anys i mig)!!


Hem fet adorns per l’arbre de Nadal! Aquest ha estat el procés:

El material que hem utilitzat: les càpsules de plàstic que surten dels ous Kinder sorpresa, un cordill, tisores,  un objecte punxant com per fer un forat i moltes cintes de Washi Tape!!!!


Si la càpsula s’obre per dalt, farem un forat al mig amb un objecte punxant (pot ser des de un punxó, unes tisores o un ganivet, com hem fet nosaltres; sempre vigilant que els nens/es no l’agafin). Si s’obre de costat, no necessitarem fer cap forat i només caldrà enganxar el cordill a l’hora de tancar. Amb la foto s’entén molt bé: 

Ara ve el més divertit! Triar els washi tapes, enrollar-los a les càpsules i demostrar que som tot uns artistes!!
 

També podem forrar completament la càpsula; com és ovalada, si fem uns talls a les puntes i anem enganxant les pestanyes una per una, quedarà més bé i amb menys arrugues.


Finalment només ens queda buscar un lloc al arbre que ens agradi...



Adorns acabats!! Que bé ens ho hem passat!!!!!! I hem tingut el cul inquiet de la Xènia ben atenta durant una bona estona!

MÉS PROPOSTES:

  • Decorar espelmes amb washi tape de conjunt amb els adorns de l'arbre de Nadal!

  • Fer un CALENDARI D'ADVENT (de cares a l'any vinent) original! Com els adorns de l'arbre, però a dins hi podem guardar coses, pistes o caramels! El washi tape és fàcil de trencar i només faltaria posar un número a sobre els adorns que hem fet! SUPER HOME-HANDMADE WITH LOVE!!
  • I l'última proposta d'avui, també podem fer el calendari amb pinces decorades i cada dia penjar una nota o fins i tot donar la felicitació de Nadal!! Mireu:

ATREVIU-VOS AMB EL WASHI TAPE!
ES PODEN FER INFINITAT DE COSETES BONIQUES I ENTRETINGUDES!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada